Vrste i termini

Treninzi

Tribe Našice Fitness - raspored treninga i treninzi

Treninzi

Za odrasle

Tri vrste grupnih treninga, različitih razina intenziteta, trajanja i ciljeva. Potražite onaj koji vam najviše odgovara i prijavite se ili me kontaktirajte za savjet.

HIIT IT!

HIIT-IT-visoki-intenzitet

Intervalni trening visokog intenziteta u kojem se izmjenjuju intervali rada s intervalima odmora. Učinkovit je u redukciji potkožnog masnog tkiva, u manje vremena se potroši više kalorija, povećava se aerobna i anaerobna izdržljivost, ali i povećava mišićna masa. HIIT neće jačati samo tvoje tijelo nego i snagu tvoje volje jer se vježbe iznode na otprilike 90% od maksimalnog srčanog pulsa. To je borba za opstanak najupornijih.

Ako voliš brže, dinamičnije i efikasnije treninge u manje vremena ovo je trening za tebe. Vjeruješ da duže ne znači i bolje. Ne ustručavaš se dati 100% od sebe, pustiti puno kapljica znoja i želiš brze rezultate. Voliš se natjecati sam/a sa sobom i postaviti si izazov da ne smiješ stati dok se ne oglasi štoperica. Ako se prepoznaješ u ovim riječima HIIT IT! je za tebe.

metcon fusion

MetCon Fusion je hibrid ”metabolic conditioninga” i funkcionalnog treninga. Na ovakvim treninzima rutina ne postoji i neprestano možeš očekivati nešto novo. Potiče se timski rad, međusobna podrška i navijanje. Treninzi ne samo da će testirati tvoje fizičke granice, nego i one psihičke. Stalno ćeš imati nove izazove za savladati i zabave sigurno neće nedostajati.

Ako voliš raditi vježbe s opterećenjem i koristiti raznovrsnu opremu, ako želiš pobjeći od rutine i komfor zone ovo je trening za tebe. MetCon će s vremenom tvoj fokus sa fizičkog izgleda prebaciti na sve ono što tvoje tijelo može izvesti, a prije nije moglo. Za razliku od klasičnih treninga na fukcionalnim treninzima se uključuje više mišićnih skupina i radi se na razvoju funkcionalnih i motoričkih sposobnosti (snaga, jakost, fleksibilnost, koordinacija, ravnoteža, mobilnost, brzina, agilnost i izdržljivost).

re:shape

Re:Shape je trening oblikovanja cijelog tijela. Program čini kombinacija bodyworkouta, pilatesa, vježbi snage i mobilnosti. Cilj programa je povećati snagu i izdržljivost, smanjiti potkožno masno tkivo, učvrstiti cijelo tijelo i podići tonus mišića. RE:SHAPE će također poboljšati tvoje držanje, stabilnost, fleksibilnost i mobilnost tijela.

Ako više voliš vježbati težinom vlastitog tijela i želiš izgraditi snažno i vitko tijelo ovo je trening za tebe. Želiš ispraviti svoje držanje, jačati mišiće trupa i riješiti se bolova u leđima. Vjeruješ da ne moraš prisiljavati tijelo da ide do krajnjih granica da bi dobila željene rezultate. Želiš trening na kojemu je rizik od ozljede vrlo mali i ne uključuje kompleksne vježbe s opterećenjem. Re:SHAPE program prilagođen je svim generacijama.

programi

Za djecu

Zabavni razvojni treninzi za djecu pod vodstvom stručnjaka – fizioterapeuta i neurorazvojnog terapeuta.

Tribe Kids

Razvojni treninzi za djecu od 3 do 6 godina. Fokus treninga za djecu postavljen je na razvoj motorike i funkcionalnih sposobnosti kroz razne igre i poligone prilagođene njihovom uzrastu.

Treninzi se odvijaju dva puta tjedno.

Postani dio plemena

ONLINE TRENINZI I SAVJETOVANJE

LIVE TRENINZI

Dva puta tjedno vodim LIVE trening (uživo) – treniraj kod kuće kao da si u dvorani

ON-DEMAND TRENINZI

Tri puta tjedno donosim ti trening koji je za pregled dostupan na zahtjev – treniraj kad ti odgovara

24/7 PODRŠKA I SAVJETOVANJE

Imaš specifičan problem? Nije ti jasan određeni pokret ili vježba? Javi se, mogu ti pomoć da ostvariš svoje ciljeve

#Primjer kratkog treninga